Pungi Cu Fund Plat

Pungile cu fund plat sunt din ce în ce mai populare în Europa, deoarece necesită mai puțin spațiu și sunt mai flexibile decât ambalajul cutie simplu şi sunt un substitut modern al ambalajului cutie tradițional .

Pungile cu fund plat sunt din ce în ce mai atractive pentru clienți , deoarece acestea sunt foarte convenabile. Formatul unic al pungii cu fund plat este sigur să diferențieze produsul dvs. și să genereze atenție la punctul de achiziție , ies foarte bine în evidenţă afișate în picioare pe raft.

În comparație cu alte formate de ambalare, cum ar fi ambalajul cutie, materialul de plastic este puternic și flexibil și vă poate ajuta cu marketingulde produs. Pungilecu fund plat sunt de asemenea numite pungi bloc sau pungicărămidă. Oferim pungile cu fund plat din stoc, precum și opțiuni personalizate de ambalare pentru diverse afaceri. Comanda minimă pentru pungile cu fund plat este de 10000 de unități. Datorită tehnicii cu rotogravură , Swiss Pac este capabilăsă utilizeze până la nouă culori diferite pentru imprimarea personalizată.

Utilizare frecvente

PUNGILE CU FUND PLAT POT FI UMPLUTE CU:

– Hrană pentru animale de companie
– Prafuri şi pulberi
– Condimente
– Cereale
– Ciocolata
– Alte produse organice

Pungile cu fund plat pot constitui un instrument util de ambalaje pentru promovarea produsului, deoarece excita clientul și-l îndrumă spre cumpărare. Suprafața pungii cu fund plat oferă suficient spațiu pentru un design penmtru branding elaborat, detaliat sau pentru unul simplu, dar îndrăzneaț. Pungile cu fund plat facambalareala raft și transportul mult mai convenabile. Pungile cu fund plat pot fi produse din plastic sau hârtie kraft și pot fi din material lucios sau mat. Alte materiale folosite pentru pungile cu fund plat sunt BOPP , PET , PE și folia de aluminiu .

“Cantitatea minimă comandată pentru produse de pe stoc este de 1000 de bucaţi (posibil şi în combinaţii de pungi diferite), iar pentru produsele imprimate personalizat este de 10.000 de bucaţi. Timpul de livrare variază în funcție de dimensiunea comenzii. Pentru comenzile internaţionale, vă sugerăm să alocaţi 1-2 săptămâni pentru livrare. Livrarea produselor se face prin curier expres (UPS, FedEx sau DHL). Alte metode de transport disponibile la cerere.”

More To Explore