Pungi Si Saci Stand-up

Pungile şi sacii stand-up sunt un produs foarte bine integrat în piaţă şi apreciat de către clienţi. Această modalitate de ambalare a produselor este sigură, de durată, flexibilă şi rentabilă.

Pungile şi sacii stand-up pot fi

1.Pungi şi saci stand-upcu fereastră ovală şi fermoa
2.Pungi Stand-upcu supapă/ valvă

SWISS PAC ARE CONSTANT ÎN STOC O GAMĂ DE PUNGI ŞI SACI STAND-UPCU FERMOAR(CU ȘI FĂRĂ SUPAPĂ)CU URMATOARELE DIMENSIUNI ŞI CULORI (ÎN MAT SAU STRĂLUCITOR):

1.Transparent / Transparent
2.Argintiu / Transparent
3.Argintiu / Argintiu
4.Negru / Negru
5.Auriu / Auriu
6.Negru / Transparent
7.Auriu / Transparent
8.Argintiu/ Argintiu

Comparativ cu opţiunile clasice de ambalare a produselor precum borcane şi sticle, punga stand-up/ stand-upcu fermoaroferă o soluţie economică de ambalare cu beneficii adiţionale:

9.Reducerea greutăţi ambalajelor cu aproximativ 70% şi prin urmare reducerea costurilor de transport
10.Reducerea spaţiului de stocare şi prin urmare reducerea costurilor de depozitare
11.Reducerea volumului de deşeuri

PUNGILE GOALE OCUPE CU PÂNĂ LA 97% MIA PUŢIN SPAŢIU DECÂT ALTERNATIVELE RIGIDE!

Avantajul principal al folosiriipungilor laminate stand-upde ambalajeste abilitatea de a sta in picioare pe raft, pentru un impact maxim asupra vânzărilor, alături de designul pungii de ambalare. Pungile stand-up şi stand-upcu fermoarse pliază înainte de umplere. Acest fapt duce la economii mari la transportul pungilor stand upși la spațiile de depozitare pentru pungilestand-up.

Pungile stand-up şi pungile stand-up cu fermoarsunt ambalaje de plasticecologice, folosind cu 75% mai puțin plastic decât un container sau recipient rigid. Produsele sunt bine protejate de diverse straturi de material, iar cerneala de imprimare este mereu prinsăîn siguranţă între straturi. Pungile stand-upoferă un termen de valabilitate mai mare, fără refrigerarea produselor.

Pungile stand-upcu şi fără fermoarau revoluţionat ambalarea produselor de consum. Suprafaţa lată a pungilor si sacilor stand-uppermite elaborarea unei etichete complexe sau imprimarea unui design de înaltă calitate.

Acestea sunt cele 3 tipuri elementare de pungi şi saci stand-up:

Pungi stand-up cu fund rotund(pungă stand-upcu fermoar) – reprezintă unul dintre cele mai folosite modele de pungi de ambalajexistente. Într-o pungă stand-upcu fund rotund, marginea sudată a materialul oferă suport face punga să stea ridicată şi să îşi menţine poziţia. Aproape toate pungile pe care le avem disponibile pe stoc pentru livrare sunt pungi de ambalare stand-upcu fund rotund.

Pungi stand-upK-SEAL ( pungi stand upcu fermoar)– Când pungile trec de o anumită dimensiune, nu mai este posibilca ca acestea să susţină greutatea produsului din interior. În acest caz, un nou tip de fund a fost creat, numit K-seal (sigiliu K), care să poată suporta greutăţi mai ridicate. Cele mai mari pungi stand-upcu fermoarde la momentul actual sunt de tipul K-seal.

Pungi STAND UP tip plug/ PLOW (pungi stand upcu fermoar) – Punga stand up tip plug/ PLOW mai este cunoscută şi ca pungă cu sigiliu în colţ. Acest tip de pungă a crescut rapid în popularitate, cu precădere în ambalarea produselor alimentare si ambalarea produselor granuloase precum zahărul, săruri de baie, sarea, condimente etc. La acest tip de pungă de ambalaj, produsul din interiorul ambalajului sta sprijinit direct pe raft în magazin.

“Cantitatea minimă comandată pentru produse de pe stoc este de 1000 de bucaţi (posibil şi în combinaţii de pungi diferite), iar pentru produsele imprimate personalizat este de 10.000 de bucaţi. Timpul de livrare variază în funcție de dimensiunea comenzii. Pentru comenzile internaţionale, vă sugerăm să alocaţi 1-2 săptămâni pentru livrare. Livrarea produselor se face prin curier expres (UPS, FedEx sau DHL). Alte metode de transport disponibile la cerere.”

Cum se măsoară o pungă stand-up?

More To Explore