FAQS

Da. Deoarece achiziționăm o cantitate imensă de pungi și role în fabrica noastră, putem să executăm pungi sau comenzi de la 1000 de pungi și până în sus. Prin urmare, putem fi în măsură să satisfacem cel mai eficient nevoile dvs. Vă sugerăm clienților să dea cât mai multă atenție pentru o comandă.

Ca orice afacere, pentru a vă satisface cerințele de pungi sau rulouri, ne place să primim cât mai multă atenție (2 până la 4 zile), totuși ne dăm seama că acest lucru nu este întotdeauna posibil. Deoarece ne aflăm în Australia, Canada, SUA, Marea Britanie, Germania, Noua Zeelandă, Franța și Norvegia, comenzile durează în mod normal între 2-4 zile de la momentul comenzii până la livrare. Cu toate acestea, acest lucru poate depinde și de dimensiunea ordinului. Vă sugerăm ca între 3-5 zile să fie timpul normal pentru a permite comenzile internaționale. Pentru a evita dezamăgirea, cu cât mai multă atenție primim, cu atât mai bine sau contactați Swiss Pack.

Da, putem produce pungi tipărite personalizate și rulouri pentru a se potrivi cerințelor dvs. exacte. Putem imprima până la 9 culori utilizând cea mai recentă tehnică de rotogravură. Cantitatea minimă pentru pungile și rulourile personalizate tipărite poate fi de 10000. Aceste pungi și rulouri pot fi disponibile în diferite combinații de materiale. Aveți libertatea de a contacta Swiss Pac cu specificațiile dvs.

Swiss pac oferă soluții flexibile de ambalare pentru diferite produse din diferite industrii.

Produsele personalizate sunt furnizate atunci când un client plasează o comandă pentru a avea logo-ul firmei, numele și alte informații pe care clientul le consideră suficiente pentru a fi imprimate pe pungi. Produsele din stoc sunt pur și simplu pungile / pungile fără imprimare pe ea.

Comanda minimă pentru produsele stoc este de 1.000 de unități.

Comanda minimă pentru produsele personalizate este de 10.000 de unități.

Totul depinde de țara în care doriți să trimitem produsul. Dar, în general, ar dura 7-10 zile pentru produsele stoc și 6 săptămâni pentru produsele personalizate.

Dacă aveți nevoie de pungi personalizate, trimiteți-ne doar grafica și o veți imprima pe pungi.

Da, putem trimite eșantion prin poștă, dar vă cerem să plătiți 30 USD pentru a acoperi taxele de curierat.

Puteți efectua plata fie prin TRANSFER NET sau CREDIT CARD. Vă sfătuim să contactați echipa noastră de vânzări înainte de a efectua plata.

După primirea detaliilor comenzii, echipa noastră de vânzări vă va contacta.

Da, vă vom trimite comanda în țara dvs..

La comanda se includ plata, transportul, asigurarea si costul produsului. Vă rugăm să rețineți că nu sunt incluse taxele la import care sunt percepute pentru anumite bunuri din țara dvs.

Da, dar cu o plată suplimentară.