Enter your keyword

Pungi retort

Retort Pouches 2

Pungi retort

Pungile retort sunt varianta modernă a ambalajului conservă, variantă mult mai flexibilă, mai uoară, mai sigură şi eficientă de ambalare a produselor alimentare decât în conserva clasică de metal sau în sticle de plastic.

Swiss Pac oferă pungi retort din stoc sau pungi personalizate, ambele variante în combinaţii de până la 9 culori pentru imprimare.Pungile retort prezintă o serie de avantaje clar vizibile comparativ cu alternativele clasice de ambalare în conservă sau în diferite sticle. Dintre acestea amintim uşurinta de transport şi depozitare, siguranţa ridicată pentru scurgeri la ambalarea produselor lichide, reducerea costurilor şi a timpului de ambalare a produsului, eficientizarea ambalării.

Pungile retort sunt adesea folosite pentru:

1. Ambalareamâncării organice
2. Ambalareamâncării pentru bebeluşi
3. Ambalarea mâncării de animale
4. Amblarea produselor proaspete

O pungă retort este un tip de ambalaj alimentar creat prin procesare aseptică, fabricate din mai multe straturi de laminat flexibil, care să permită ambalarea sterilă a unui număr mare de alimente și băuturi, de la apă la mâncăruri gătite complet şi tratate termic, hipercalorice (1.300 kcal în medie). Pungile retort permit prelungire termenului de valabilitate a produsului, folosesc considerabil mai putin material pentru producere decât ambalajele sticlă sau conservă.

O pungă retort este o pungă din straturi de plastic şi metal şi este supusă unui proces de sterilizare ce presupune eliminarea microorganismelor din ambalaj, proces ce prelungeşte din nou valabilitatea prodului la raft. Datorită clinului inferior ce este adăugat la unele pungi retort, acestea pot fi confundate cu pungile stand-up.

“Cantitatea minimă comandată pentru produse de pe stoc este de 1000 de bucaţi (posibil şi în combinaţii de pungi diferite), iar pentru produsele imprimate personalizat este de 10.000 de bucaţi. Timpul de livrare variază în funcție de dimensiunea comenzii. Pentru comenzile internaţionale, vă sugerăm să alocaţi 1-2 săptămâni pentru livrare. Livrarea produselor se face prin curier expres (UPS, FedEx sau DHL). Alte metode de transport disponibile la cerere.”

Pungi Retort

Pungi Retort

 Returnați punga

Returnați punga

 Returnați punga

Returnați punga

Pungi Retort

Pungi Retort

Saculete de retort

Saculete de retort

Saculete de retort

Saculete de retort

Saculete de retort

Saculete de retort

Saculete de retort

Saculete de retort

Faceți clic aici pentru Produse Personalizate