Enter your keyword

Pungi si saci vid/ vacuum

Vacuum Bags 2

Pungi si saci vid/ vacuum

Pungile si sacii vid sau vacuum sunt produse de ambalare care pot avea tot aerul extras din interior înainte de sigilare. Ambalarea vacuum mai este cunoscută şi ca amblarea in vid.

Ideea este scoaterea oxigenului din interiorul ambalajului pentru a prelungi durata de valabilitate a alimentelor prin limitarea creşterii bacteriilor anaerobe şi în acelaşi timp pentru a reduce volumul conţinutului si ambalajului la formele de ambalare flexibile. Aerul coţine un nivel de aproximativ 21% oxigen la presiune atmosferică normală de 1000 milibari. Prin vidare, presiunea din interior scade şi odată cu aceasta şi nivelul oxigenului din interior.

Pungile şi sacii vacuuum sau vid pot să mărească valabilitatea produsului deoarece nu permit pătrunderea oxigenului şi previn impactul bacterilor si microflorei dăunătoare. Deasemenea, pungile vacuum păstrează aroma produselor ambalate şi protejează faţă de mirosuri străine, sunt rezistente la căldură şi înţepare.

Pungile vacuum sau ambalarea in vid asigura o prezentare perfectă, luând forma produsului şi se utilizează la ambalarea diferitelor produse alimentare şi non-alimentare, la depozitarea pe termen lung a brânzei, peştelui afumat şi cafelei şi pe termen mai scurt la a legumelor, a cărnii s.a.

Cel mai adesea punga vacuumeste folosită la ambalarea produselor lactate, ambalarea peştelui afumat, a cafelei, dar şi la ambalarea produselor proaspete precum ambalarea legumelor, a fructelor de mare, a nucilor, a fructelor uscate, a cărnii sau ambalarea lichidelor. Totodata, produsele non-alimentare ambalate în vidpot fi protejate de umezeală.

“Cantitatea minimă comandată pentru produse de pe stoc este de 1000 de bucaţi (posibil şi în combinaţii de pungi diferite), iar pentru produsele imprimate personalizat este de 10.000 de bucaţi. Timpul de livrare variază în funcție de dimensiunea comenzii. Pentru comenzile internaţionale, vă sugerăm să alocaţi 1-2 săptămâni pentru livrare. Livrarea produselor se face prin curier expres (UPS, FedEx sau DHL). Alte metode de transport disponibile la cerere.”

Pungi transparente

Pungi transparente

Saci de transparente

Saci de transparente

Saci de transparente

Saci de transparente

Carne de ambalare

Carne de ambalare

Faceți clic aici pentru Produse Personalizate