Despre Noi

ISTORIC

Swiss Pac şi-a început producţia la începutul anilor 1980 şi a crescut constant, devenind unul dintre cei mai importanţi furnizori de ambalaje flexibile din Asia. Cu ajutorul ultimei tehnologii în presle de gravură capabile să producă până la 9 culori, în laminare, maşini de decupare şi profilare, Swiss Pacpoate furniza oriunde în lume produse de ambalare de cea mai înaltă calitate.

Swiss Pac este furnizor internaţional de ambalaje flexibile, exportând în SUA, Canada, Marea Britanie, Europa, Africa de Sud, Asia, inclusiv Australia şi Noua Zeelandă. La Swiss Pac, o echipă dedicată de ingineri de cercetare și dezvoltare, susținută de o forță de muncă înalt calificată, asigură în permanență că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate la nivel internaţional.

FILOSOFIA NOASTRĂ – TOTAL PACKAGING EXCELLENCE

Swiss Pac înțelege că ambalajul produselor joacă un rol cheie în profitabilitatea produsului şi firmei dumneavoastră. Pentru a maximiza profiturile companiei dvs., păstrând în acelaşi timp atractivitatea la raft şi comercializarea produsului, trebuie găsit un echilibru atent. Cheltuielile excesive privind ambalajele și serviciile de ambalare care nu produc valoare pentru companie vă vor eroda marjele, în timp ce “strângerea curelei” vă va expune la o nouă gamă de riscuri, de la materiale de proastă calitate pâna la lipsa totală a serviciului clienți. Acesta este motivul pentru care Swiss Pac îşi face timp pentru a înțelege procesul, viziunile și obiectivele individuale, pentru a putea fi capabili să oferim cu adevărat valoare afacerii dumneavoastra. Prin adoptarea acestei filosofii vă garantăm satisfacţia cu produselor şi serviciile noastre de ambalare.

PRODUSE DE BAZĂ

Swiss Pac este o companie specializată în producţia de saci şi pungi laminate, pungi de plastic flexibile, pungi cu fund plat, pungi sigilate, pungi laminate de tip burduf și pungi de hârtie și are actual o capacitate de producție de peste 20 de milioane de pungi laminate pe lună. Totodată, Swiss Pac ofera continuu o selecţie incomparabilă de pungi în stoc, capabilă să susţină ambiţiile şi nevoile de ambalare a companiilor de toate dimensiunile. Piața noastră țintă pentru pungile laminate cuprinde FMCG (Bunuri de consum cu mişcare rapidă), industria farmaceutică și cea chimică. În ceea ce privește construcția pungii, putem furniza practic aproape orice tip solicitat, printate în maximum 9 culori şi cu laminare realizată cu diferite straturi. Saci noștri laminaţi și pungile laminate sunt disponibile în film laminat, aluminiu și alte suprafețe metalizate. Produse într-o gamă variată de dimensiuni, pungile laminate și sacii laminaţi conţin deobicei două până la trei straturi și sunt confecţionate din BOPP, PET, CPP, BON, LDPE și aluminiu. Sacii și pungile laminate pot fi personalizate ca urmare a specificaţiilor produsului ce necesită ambalarea.

CALITATEA

ASIGURAREA CALITĂŢII

Având acreditarea ISO 9001, Swiss Pac se mândreste cu privire la calitatea și consecvența comenzilor şi parteneriatelor cu clienţii săi. Acestă reputație a fost susţinută prin investiții în echipamente de ultima generaţie (stat-of-the-art) pentru și prin dedicarea în formarea continuă a tuturor angajaților. Cultura eficienței și calității este completată de formarea profesională continuă și de programul nostru de asigurare a calității. De la imprimări de probă până la trimiterea comenzilor, fiecare etapă a procesului de producție de ambalaje este monitorizată și controlată cu atenție. În plus, fiecare comandă este expediată cu un certificat de inspecție, astfel încât să puteți fi sigur că cele mai înalte standarde internaționale de calitate sunt menținute.

GARANŢIA NOASTRĂ

Suntem o echipă tânără, dinamică și pasionată, ce caută continuu să devină partenerul dumneavoastră complet de ambalare cu un nivel impecabil al service-ului. Odată ce ați vedea calitatea produselor noastre și veţi experimenta serviciile pe care le oferim, veţi întelege de ce Swiss Pac este cea cea mai avantajoasă opţiune de pe piața actuală.